2106615104 6944306120, 6985561704 Οδυσσέα 11Β, Γέρακας, Αθήνα
 
 
ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ
Γέρακας | Εκκενώσεις Βόθρων - Αποφράξεις - Αντλήσεις Υδάτων Γέρακας Αττική


Κάθε βόθρος, ανάλογα με την κατασκευή του, πρέπει να εκκενώνεται με τον ανάλογο τρόπο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι σωστά και να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.

Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Γέρακα, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει άμεσα και αποτελεσματικά εκκενώσεις βόθρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βορειοανατολική Αττική.

Έχοντας στην διάθεσή μεγάλα σε χωρητικότητα και σύγχρονα βυτιοφόρα μπορούμε να φέρουμε σε πέρας εκκενώσεις βόθρων ακόμα και σε δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη γρήγορα, αθόρυβα και άοσμα.
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την εκκένωση του βόθρου σας, προσφέροντάς σας αποτελεσματικές υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Μονοκατοικίες
  Πολυκατοικίες
  Εξοχικά
  Επιχειρήσεις
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες - Εστιατόρια
  Καταστήματα κ.α.
 
 
Τα βυτιοφόρα μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού, οι οποίες εμποδίζουν την διάχυση των δυσάρεστων οσμών κατά την εκκένωση των βόθρου. Έτσι, με την χρήση μηχανημάτων υψίστης αναρρόφησης μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων υψηλής ποιότητας.

Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου σας πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή αποφεύγοντας τη μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου και μετά το πέρας των εργασιών μας, ο χώρος σας θα είναι απόλυτα καθαρός.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις εκκενωσεις βοθρων που προσφέρουμε.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση του βόθρου σας προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα: Όλη την βορειοανατολική Αττική, περιοχές όπως Γέρακα, Παλλήνη, Κάντζα Παλλήνης, Γλυκά Νερά, Ανθούσα, Παιανία, Πικέρμι, Σπάτα, Ντράφι, Διώνη κ.α.