2106615104 6944306120, 6985561704 Οδυσσέα 11Β, Γέρακας, Αθήνα
 
 
 
ΓΕΡΑΚΑΣ
Εκκενώσεις Βόθρων - Αποφράξεις - Αντλήσεις Υδάτων Γέρακας Αττική


Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Γέρακα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με εκκενώσεις βόθρων, αποφράξεις καθώς και άντληση υδάτων - λυμάτων προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Ο Αριστείδης Δοβλέτης ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση το 1980 με πολύ μεράκι και όνειρο να προσφέρει ανθρώπινες και τίμιες υπηρεσίες στο χώρο αυτό. Μετά το θάνατο του στις αρχές του 2020 τη διαχείριση της επιχείρησης ανέλαβαν τα έξι παιδιά του, με σκοπό να διασφαλίσουν τα ιδανικά του πατέρα τους και να συνεχίσουν το όνειρο του δίνοντας του μιά νέα πνοή.


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα, μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η μακρόχρονη εμπειρία, ο άρτιος εξοπλισμός και πάνω από όλα η συνέπεια και η τιμιότητα στη δουλειά, συμβάλλουν στο να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πλήρως σε όλες τις ανάγκες σας. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε και να ανανεώνουμε τον στόλο οχημάτων μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.

Ανταποκρινόμαστε γρήγορα και υπεύθυνα σε κάθε σας αίτημα, προσφέροντάς σας ποιοτική εξυπηρέτηση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Βορειοανατολική Αττική.
 
 
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Όλη την βορειοανατολική Αττική, περιοχές όπως Γέρακα, Παλλήνη, Κάντζα Παλλήνης, Γλυκά Νερά, Ανθούσα, Παιανία, Πικέρμι, Σπάτα, Ντράφι, Διώνη κ.α.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την βορειοανατολική Αττική.