2106615104 6944306120, 6985561704 Οδυσσέα 11Β, Γέρακας, Αθήνα
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
Γέρακας | Εκκενώσεις Βόθρων - Αποφράξεις - Αντλήσεις Υδάτων Γέρακας Αττική


Η συντήρηση του δικτύου αποχετεύσεων είναι αρκετά σημαντική τόσο για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας, όσο και για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από λίπη και διάφορα λύματα.

Με την τακτική συντήρηση του δικτύου αποχετεύσεων, οι σωληνώσεις αποσυμφορίζονται και μειώνονται στο ελάχιστο οι κίνδυνοι από πλημμύρες, καταστροφές κ.λπ.

Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Γέρακα, με υπευθυνότητα και τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά την συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Μονοκατοικίες
  Πολυκατοικίες
  Εξοχικά
  Επιχειρήσεις
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες - Εστιατόρια
  Καταστήματα κ.α.
 
 
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα αλλά και να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την σωστή συντήρηση του δικτύου αποχετεύσεων του κτιρίου σας.

Με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα παρέχουμε οριστικές λύσεις στα προβλήματα αποφράξεων, αποτελώντας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα: Όλη την βορειοανατολική Αττική, περιοχές όπως Γέρακα, Παλλήνη, Κάντζα Παλλήνης, Γλυκά Νερά, Ανθούσα, Παιανία, Πικέρμι, Σπάτα, Ντράφι, Διώνη κ.α.