2106615104 6944306120, 6985561704 Οδυσσέα 11Β, Γέρακας, Αθήνα
 
 
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Γέρακας | Εκκενώσεις Βόθρων - Αποφράξεις - Αντλήσεις Υδάτων Γέρακας Αττική


Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα στην αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου απλά επικοινωνήστε μαζί μας. H εταιρεία μας “ΓΕΡΑΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Γέρακα, είναι έτοιμη όλο το 24ωρο ώστε να σπεύσει άμεσα στο χώρο σας και να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στις αποχετεύσεις σας.

Έχοντας σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους απόφραξη με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ορθή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου.

Εξυπηρετούμε γρήγορα και υπεύθυνα, με αρωγό την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Καθαρισμό φρεατίων
  Καθαρισμό δεξαμενής
  Έλεγχος αγωγών με κάμερα
  Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Επισκευές - Αντικαταστάσεις δικτύων
 
 
Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κά­θε εί­δους α­πό­φρα­ξη σε κα­τοι­κίες, πο­λυ­κα­τοι­κίες, ε­στια­τό­ρια, ξε­νο­δο­χεία, ε­πα­γ­γε­λ­μα­τι­κούς χώ­ρους, βιο­μη­χα­νίες, γή­πε­δα, δη­μό­σια κτί­ρια κτλ. Ξεβουλώνουμε φρεάτια, κεντρικές αποχετεύσεις, λεκάνες, σιφόνια, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κουζινών κ.α.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τις τυπικές παρεμποδίσεις στο αποχετευτικό σύστημα του κτιρίου σας. 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα: Όλη την βορειοανατολική Αττική, περιοχές όπως Γέρακα, Παλλήνη, Κάντζα Παλλήνης, Γλυκά Νερά, Ανθούσα, Παιανία, Πικέρμι, Σπάτα, Ντράφι, Διώνη κ.α.