2106615104 6944306120, 6985561704 Οδυσσέα 11Β, Γέρακας, Αθήνα
 
 
ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ
Γέρακας | Εκκενώσεις Βόθρων - Αποφράξεις - Αντλήσεις Υδάτων Γέρακας Αττική


Τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα τα οποία πλήττουν τα τελευταία χρόνια την χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα το φράξιμο των φρεατίων αλλά και την πλημμύρα υπογείων χώρων κυρίως το χειμωνα με τις έντονες βροχοπτώσεις.

H εταιρεία μας “ΓΕΡΑΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Γέρακα, είναι κοντά σας για να αναλάβει την άντληση υδάτων σε περιπτώσεις πλημμυρών, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βορειοανατολική Αττική.


Διαθέτουμε ειδικές αντλίες αναρρόφησης με μεγάλη ιπποδύναμη, οι οποίες μπορούν να αναρροφήσουν λύματα και νερά γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την άντληση καθαρών ή ακάθαρτων νερών από:
 
  Πλημμυρισμένα υπόγεια
  Φρεάτια ανελκυστήρων
  Υπόγειους χώρους στάθμευσης
  Καταστήματα
  Πυλωτές
  και κάθε χώρο που έχει πλημμυρίσει
 
 
Ερχομαστε στο χωρο σας άμεσα με τον πιο συγχρονο εξοπλισμο και το εμπειρο προσωπικο μας, διασφαλίζοντάς σας εγγυημενη εξυπηρετηση. Όλες οι εργασίες μας γίνονται άμεσα και διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους.

Προσφέρουμε άμεση λύση σε προβλήματα άντλησης υδάτων με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αλλά και τα εκατοντάδα περιστατικά που έχουμε αντιμετωπίσει, είμαστε σε θέσει να αντλήσουμε με ταχύτητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα την άντληση υδάτων ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα: Όλη την βορειοανατολική Αττική, περιοχές όπως Γέρακα, Παλλήνη, Κάντζα Παλλήνης, Γλυκά Νερά, Ανθούσα, Παιανία, Πικέρμι, Σπάτα, Ντράφι, Διώνη κ.α.